Why LUZ? 
LUZ. Het Spaanse woord voor ‘licht’. LUZ wil in de huidige tijd wat ‘verlichting’ brengen. Door met iets kleins jou een groots gevoel te geven.
Een hoogwaardige collectie sieraden met een symbolische waarde die voor iedere fashionista toegankelijk is. Get enlightened!

That’s why LUZ! 
LUZ is een nieuw sieradenmerk wat staat voor de vrije en modebewuste fashionista. LUZ heeft als missie jou te betoveren en te inspireren.
Juist in een tijd van snel, veel en vluchtig kopen, zonder er echt van te genieten, wil LUZ het gevoel van duurzaamheid, uniekheid en passie weer doen oplaaien. 

De ontwerpen hebben een modische twist en zijn veelal fijn van stijl. De sieraden vertegenwoordigen een symbolische waarde en zijn gemaakt van goud (16 karaat) en zilver filled staal met een brushed effect op de bedels. 

Meet LUZ
LUZ sieraden is opgericht door Loes Termeer in oktober 2013. Loes was inkoopster van zogenoemde ‘fast fashion’ accessoires bij een modemerk. Juist door haar werk zag ze dat er een behoefte is bij haar klant die ze op dat moment nog niet vervulde. Dat is de vraag naar fijne, kwalitatieve, en duurzame sieraden van goud en zilver. Een sieraad die een persoonlijke waarde uitstraalt. Zo is het idee van haar eigen lijn geboren. 

“Ik vind het ontzettend leuk om voor een brede doelgroep accessoires te ontwikkelen en bezig te zijn met de fashionista die houdt van modische accessoires. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn eigen duurzame lijn een extra toevoeging kan aanbieden door de ‘fast fashion’ items af te wisselen met sieraden die een bepaalde symboliek vertegenwoordigen die van langere duur is.”

Loes wordt hierbij geïnspireerd door de laatste trends en trips die ze maakt door haar werk als trend & brandwatcher naar o.a. Londen, Berlijn, Milaan en haar vele vriendinnen. Ze heeft dit vertaald naar een hoogwaardige sieraden collectie die voor iedereen bereikbaar is.
“Het mooiste zou ik vinden als Luz echt als een cadeautje gezien wordt, ik wil mensen met iets kleins een groot gebaar meegeven.
 

© 2017 - 2020 Luz Accessories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel